Boekhouding uitbesteden?

Zoek je een betrouwbare en flexibele boekhouder? Wil je jouw administratie uitbesteden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lex Bunnik, Boekhouding & Belastingen zorgt voor een correcte en volledige verwerking van je administratie.

Geen verhalen over ingewikkelde belastingregels, onduidelijke jaarrapporten en over hoe ingewikkeld het allemaal is, maar duidelijke financiële overzichten op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Je boekhouding en administratie aan mij uitbesteden heeft de volgende voordelen:

Je administratie staat online

Omdat ik werk met een online boekhouding heb je als ondernemer snel inzicht in je cijfers.

Je kunt (indien gewenst) dus zelf inloggen wanneer en waar je maar wilt en zaken als omzet, kosten, winst, openstaande debiteurenposten e.d. bekijken en zo ook je balans en resultatenrekening (zowel per maand als per jaar).

Vergaande automatisering

Ik probeer zoveel mogelijk handelingen te automatiseren, zodat de kosten voor jou zo laag mogelijk blijven. Denk hierbij aan het automatisch inlezen van bankmutaties en het automatiseren van terugkerende- en standaardboekingen.

Ook voor ondernemers met websites of webshops richt ik mij op het zoveel mogelijk automatiseren van de boekhouding. Denk hierbij aan het koppelen van betaalsystemen, webwinkelsoftware, klantgegevens en facturen.betaalsystemen2-001

Concurrerende prijzen

Door mijn efficiënte manier van werken en automatisering is het aantal uren dat ik maak beduidend lager dan bij een gemiddelde boekhouder. Minder uren betekent lagere kosten voor jou. Bekijk hier het tarievenoverzicht.

Uitgebreide dienstverlening

Naast boekhouding en administratie kun je bij mij ook terecht voor veel andere financiële zaken, zoals hypotheken, verzekeringen, het aanvragen van toeslagen, etc. Omdat ik bekend ben met je situatie kan ik je eenvoudig adviseren op andere gebieden zonder dat hier veel extra kosten aan vast zitten.

Uitbesteding op maat

Je bepaalt zelf wat je wilt uitbesteden en wat je zelf wilt doen, hiermee kun je zelf de kosten in de hand houden. Zo kun je bijvoorbeeld zelf facturen maken in mijn boekhoudpakket zodat ik hier geen tijd aan hoef te besteden. Ik zorg dan alleen voor de controle op de ingevoerde facturen.

Boekhouding nu uitbesteden?

Je kunt nu je boekhouding en administratie aan mij uitbesteden. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met mij op om te zien wat ik voor je kan betekenen!

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-58062036-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');