Voor ZZP’ers & Starters

Boekhouding voor ZZP’ers & Starters

Tarief Boekhouding voor ZZP'ers en StartersOok voor beginnende ondernemers en ZZP’ers is het aan te raden om de boekhouding en administratie uit te besteden.

Hoewel je als ZZP’er of starter vaak weinig bonnen en facturen hebt die verwerkt moeten worden, dien je toch heel wat kennis in huis te hebben om je administratie volgens de regels van de Belastingdienst in te richten, je aangiftes correct te doen, de Btw regels te kennen (wat mag je wel en wat niet terugvragen), hoe je je Inkomstenbelasting aan moet geven, welke ondernemersregelingen je mag gebruiken, enzovoorts.

Speciaal voor ZZP-ers en startende ondernemers heb ik een aangepast aanbod voor het uitbesteden van je boekhouding. Als ZZP’er of starter heb je namelijk weinig in- en verkoopfacturen waardoor de administratie relatief weinig tijd (en dus geld) kost.

Mijn aangepaste aanbod voor ZZP’ers & Starters:

Als je voldoet aan de onderstaande criteria kun je jouw boekhouding / administratie bij mij onderbrengen voor een all-in tarief van  € 69,- per maand (excl. btw). Hierin zit alles inbegrepen; het opzetten en bijhouden van de online boekhouding, de boekhoudsoftware voor ZZP, aangiftes BTW, aangifte inkomensbelasting, opmaken van de jaarrekening en toepassen van alle fiscale voordeelregels die van toepassing zijn.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de inhoud en het tarief.mappen4

Je komt in aanmerking voor dit aanbod als je:


  • Geen personeel in dienst hebt
  • Een eenmanszaak of een VOF hebt
  • Maximaal 25 in- en verkoopfacturen of bonnetjes per maand hebt *

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-58062036-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');